Thursday, 27 October 2011

ride to kuantan





holla..eit kawan-kawan..now aku nak story pasal trip aku dengan budak-budak rumah aku ke kuantan..tujuan utama kitorang nak pegi makan steamboat..makan besar korang..haha..da macam apa tadi dalam kedai makan tue..mesti orang kedai tu nyesal dapat customer macam kitorang..mana tak nya..kitorang makan sampai habis stok barang-barang steamboat..stok aiskrim pun habis..haha..masing-masing makan tak ingat dunia..gila kan kitorang..perut masing-masing tak payah cakap la dia punya bulat..kaw-kaw korang..best gilew ah..tapi tak best sebab my lion tak ada sebelah...da la sepanjang perjalanan pergi dan balik hujan selebat-lebat hujan..then masa pergi ternampak orang eksiden..mati doe orang yang bawak motor tu..kepala pecah..seram aku tengok..sampai my bucux tu membebel la..hehe..thanks bucux because care about me...love you la..anyway..ni je pixca yang sempat di snap..hope u will enjoy it.. XD













ni je la pixca yang sempat di snap..actually ada lagi..tp ni pun da cukup..sayang korang semua..hehe..and kalau korang nak tahu..masa aku update post nie..aku memang da letih gilew..memang tak larat la..tp paksa gak demi korang..hehe... ><

mandi pantai

holla..malam ni aku nak story pasal aku dengan budak-budak rumah aku mandi pantai..syok babe..nama tempat tu pantai teluk bidara..tempat tu agak A la ugak..air dia jernih..tu salah satu aktiviti kitorang bila da bosan tahap cipan..so hari tu sebab da bosan sangat..kitorang pun pegi la..ni je la pixca yang sempat di snap..credit tu haidil sebab jadi photographer..haha.. ^_^


haha..ini lah kegilaan kami..jangan jeles yep.. :D

Tuesday, 11 October 2011

pray for me

final exam da makin dekat .. tapi rasa malas tu masih tebal lagi .. kesempatan ni .. aku nak minta maaf pada semua atas kesalahan aku pada korang .. doakan aku untuk final ok .. wish me luck .. :D