Friday, 30 September 2011

untuk sahabat




ok .. tadi on twitter .. saja tweet dengan budak kelas .. then diorang cakap aku ni pemarah , buat serabut kepala diorang .. buat diorang tertekan .. hurmm .. aku pemarah ke ?? aku menyusah kan ke ?? aku minta maaf pada semua yang kenal aku andai aku da banyak mengguris hati korang semua .. yela .. aku ni banyak kelemahan .. memang tiada manusia sempurna dalam dunia ni .. tapi aku ni terlalu banyak kelemahan .. maybe aku bukan kawan yang korang cari .. bukan kawan yang sentiasa ada bersama korang .. bukan kawan yang korang ingat .. cuma aku nak korang tahu aku kawan yang sayangkan kawan-kawan .. seorang yang akan anggap korang kawan sampai mati bila korang kawan dengan aku .. sebab bagi aku .. sekali aku kawan .. sampai mati orang tu jadi kawan aku .. korang pun tak penah dengar ex-friend right?kalau ex-bf , ex-gf even ex-husband and ex-wife tue da biasa kita dengar .. tapi ex-friend tak penah lagi aku dengar .. so , pada semua kawan-kawan aku .. aku sayangkan korang dan aku rindukan korang .. T_T

ajen&tong
wan,zima,sue&cik syazrin
pada kawan-kawan sekolah aku .. maaf sebab tak dapat masukkan pic korang .. sebab dekat aku da hilang semua pic korang .. maafkan aku ye .. pape pown .. korang yang terbaik bagi aku sebab buat aku rasa bersemangat untuk ke sekolah dulu .. buat aku ceria .. buat aku tak rasa sunyi .. you all the best kawan .. :D

!...Cik Ct Nursyuhada...!: ::Lelaki kacak mengabdikan dirinya bersama jenazah...

!...Cik Ct Nursyuhada...!: ::Lelaki kacak mengabdikan dirinya bersama jenazah...: Assalamualaikum w.b.t..kawan2..





Hadis yang Menarik Rasulullah S.A.W



Rasulullah (Sallallahu alaihi wasallam) bersabda...

Tuesday, 20 September 2011

silent is better..


di fb memang satu favourite buat couple untuk buat relationship..macam-macam relationship yang keluar..married la..engage la..dan banyak lagi..tapi..disebabkan benda tu la..aku terdiam dan terkedu..dia lebih pentingkan orang lain dari aku..siapa aku pada dia?sampai relationship buat dengan orang lain..aku tahu aku takde apa-apa untuk dia banggakan..mungkin dia malu jika kawan-kawan dia tahu aku ni bf dia..yela..dia cantik..bagi aku dia perfect..tapi aku?ada apa..tapi aku pun ada perasaan..memang la aku senyap..sebab aku takde hak nak halang dia..sebab dia belum jadi isteri aku yang sah..kenapa setiap kali aku sayang orang..mesti macam-macam dugaan yang berat aku kena hadapi..kadang-kadang sampai aku fikir..biarla aku undur diri..tapi aku sayang dia..if betul dia taknak kat aku..be honest..aku lepaskan dia..tapi jangan seksa aku camni..sakit wooo..apa-apa pun..aku tak salah kan dia..sebab antara aku dan dia..ibarat langit dengan bumi @ beauty and the beast..aku terima jika terpaksa hilang dia demi kebahagiaan dia.. ><

Sunday, 4 September 2011

holla

kepulangan ke dungun amat menyedihkan aku sebab tak dapat beraya dengan puas..boleh dikatakan tak beraya langsung..huh...da la ingat arinie ada la kelas..sekali kelas takde..rugi balik semalam..lecturer cuti raya lagi..argh..tension..orang lain beraya..aku duduk kat rumah sewa macam apa..grrr...~~