Tuesday, 20 September 2011

silent is better..


di fb memang satu favourite buat couple untuk buat relationship..macam-macam relationship yang keluar..married la..engage la..dan banyak lagi..tapi..disebabkan benda tu la..aku terdiam dan terkedu..dia lebih pentingkan orang lain dari aku..siapa aku pada dia?sampai relationship buat dengan orang lain..aku tahu aku takde apa-apa untuk dia banggakan..mungkin dia malu jika kawan-kawan dia tahu aku ni bf dia..yela..dia cantik..bagi aku dia perfect..tapi aku?ada apa..tapi aku pun ada perasaan..memang la aku senyap..sebab aku takde hak nak halang dia..sebab dia belum jadi isteri aku yang sah..kenapa setiap kali aku sayang orang..mesti macam-macam dugaan yang berat aku kena hadapi..kadang-kadang sampai aku fikir..biarla aku undur diri..tapi aku sayang dia..if betul dia taknak kat aku..be honest..aku lepaskan dia..tapi jangan seksa aku camni..sakit wooo..apa-apa pun..aku tak salah kan dia..sebab antara aku dan dia..ibarat langit dengan bumi @ beauty and the beast..aku terima jika terpaksa hilang dia demi kebahagiaan dia.. ><

No comments:

Post a Comment