Tuesday, 22 November 2011

two days only !

firstly..aku nak ucap tahniah kepada semua pemain bolasepak negara yang berjaya merangkul pingat emas di sukan sea semalam..korang yang terbaik..memang happy sebab indon kalah...hihi..aku dengan dia bukan main suka semalam..hehe..ok now kite balik pada tajuk..apa yang tinggal dua hari?haha..hanya tinggal dua hari sebelum aku meninggalkan dungun yang membosankan ni..apa yang jadi pemisah ialah dua paper lagi..paper plastic technology and thermodynamic..dua-dua paper tu esok..but aku kena balik khamis sebab tunggu kawan aku habis paper..hehe..tak sabar..rindu kat semua..lagi-lagi kat family and my love..heeee..love you all so much..

p/s to my dear : yunx..tadi bie baca blog sayang..you said you feel moody sebab jeles..apa bie da buat sayang?takmo la moody..you know right..only you in my life.. :)

Saturday, 19 November 2011

cant wait..!!

hehe..tak sabar menunggu 24/11..ada apa dengan tarikh tu?haish..tu la tarikh untuk aku pulang bercuti di kampung..yahoo..cuti..even cuti tak lama..tapi jadi laaa..hehe..tak sabar rasanya..hanya tinggal 3 paper yang menjadi pemisah untuk aku balik..kalau tak hari ni aku da balik..hehe..nak jumpa family aku..nak jumpa si bucux tu..rindu kat semua..kat kawan-kawan lagi..haish..sabar abhar..tak lama da..hehe..nanti bila sampai rumah..mesti si danial tu tunggu aku turun motor kat depan pintu..bila aku nak masuk jewp mesti dia akan bagi aku hug..hehe..rindu danial la..hehe..then mesti ibu bebel kat aku bila salam ibu sebab bau rokok@bucux..hehe..sorry ibu..tahu ibu tak suka..but i had try to stop..but i cant..i'm sorry..love you momz..you are the greatest mom in the world..hehe..keesokan nya mesti la nak jumpa budak degil sorang tue..nak breakfast dengan dia..hehe..sweet la sayang..love you much more..muahhh..hehe..tak sabar betul nak balik..

p/s:nie la dia budak yang tak reti sabar nak balik..padahal ada paper lagi..haish..hihi.. :P

Saturday, 12 November 2011

exam!

two days only menjelang bermulanya final exam..seram je rasa..badan pun jadi lemah..selera makan pun hilang..hurmm..dengan mood study tak ada..kusut kepala aku..hidup pun jadi macam tak tentu arah..bila study mesti tension..terutama subjek fluid mechanic..aku tak faham apa..cuba juga study..tapi kejap je tahan..sebab tak faham apa..stress..kalau boleh tak nak la repeat paper ni..sakit nanti..hurmmm..nak study pun jadi malas bila tak faham..tapi tak boleh malas..nanti repeat pulak..hehe..lagi pun nanti si haziqah aku tu jadi lion..membebel..salah satu ayat dia..'study la bie!exam da dekat kan'..hehehe..kuat membebel rupanya dia..hehehe..jangan marah sayang..
mood:exam!

Friday, 11 November 2011

11.11.11

hohoho..cantik kan tarikh hari ni..11.11.11..bertuah siapa yang dapat kahwin hari ni..couple or whatever..yang penting sweet moment..hehe..punya la bosan kan..sampai tarikh pun jadi tajuk untuk post aku..hehe...tapi tarikh hari ni memang menarik..bukak facebook..semua dengan status masing-masing tentang tarikh ni..online twitter pun sama..semua duk cerita pasal tarikh ni..hehe..actually tarikh ni biasa je..kita je yang anggap ianya istimewa..tapi tu pada pendapat aku la..pada pendapat korang aku tak tahu.. :D

Thursday, 10 November 2011

stalker

agak pelik kan tajuk post kali neh..tapi tu la kenyataan..aku pun tak faham and tak tahu apa motif hamba Allah ni stalker blog aku..tak ada apa-apa la weyh..semuanya melibatkan hidup aku..nak stalker hidup aku kenapa?aku tak faham..tak ada apa yang nak di stalk la..if nak follow..follow la betul-betul..bukan apa..hari itu..da follow..da la follow senyap-senyap..lepas da habis stalker blog aku..pandai pulak remove..pelik aku..aku benci stalker..tapi nak buat macam mana..itu hak korang..so pada yang stalker blog aku ni..lupakan la niat korang tu.. :D

Wednesday, 9 November 2011

new rekod

buat pertama kali..perjalanan aku dari tangkak ke dungun makan masa 12 jam..dari pukul 4 pagi sampai pukul 6.30 petang..semuanya gara-gara motor adam..menyusahkan..macam nak mati..korang fikir la..dari muadzam shah sampai ke dungun tunda motor dia..dengan seharian tak tidur lagi..pinggang macam da nak patah tahu..sedih rasa..macam nak menangis pun ada..huhu..kesian kan.. :(

Thursday, 3 November 2011

proud with myself

gebang kan tajuk post aku kali ni..hehe..bukan nak bangga diri..cuma aku memang rasa bangga sangat malam ni dengan diri aku..semuanya kerana malam ni aku berjaya menyiapkan assignment fluid mechanic dengan usaha sendiri serta tunjuk ajar dari kawan aku (panjang)..mesti korang fikir benda ni pun nak bangga..aku bangga sebab subjek ni merupakan subjek killer semester ni..aku tak faham apa dari bab satu..entah apa yang lec tu ajar pun aku tak tahu..tak boleh masuk langsung..selama apa-apa kerja,kuiz ke,test ke apa semua..yang aku tahu meniru..selalu nya..da tengok buku and nota pun aku still tak boleh jawab..tapi malam ni tiba-tiba ada satu semangat dalam diri aku untuk usaha sendiri..bertanya mana yang aku tak faham..bangga sangat dengan perubahan yang berlaku dalam diri aku..even sikit..good job NUR ABHAR..hihi..teruskan berusaha..korang semua sokong la aku ea supaya terus ada semangat macam malam ni.. :)