Sunday, 17 June 2012

friends...

assalamualaikum..hei guys..hari ni aku nak bercerita tentang sahabat..apa beza sahabat dan kawan bagi korang..for me..kawan ialah someone yang sentiasa kita perlukan untuk berkongsi kegembiraan kita..membuat kita ketawa waktu kita bersedih..tapi sahabat..seseorang yang amat kita perlukan dalam kehidupan kita..mereka sentiasa ada dengan kita..they will care about us..bila kita menangis..mereka tak kan pujuk kita..tapi mereka akan turut menangis sama..sahabat akan menjadi telinga kita kala kita perlukan seseorang untuk mendengar..sahabat merupakan orang yang teramat penting dalam hidup kita selepas family kita..tak kira lelaki atau wanita sahabat kita tu..yang penting setia dalam persahabatan..because a true friend will never sway unlike changing season..kalau nak cerita pasal sahabat ni memang tak habis..so ni aku masuk kan sikit quote for friendship yang aku ambil dari sumber-2 tertentu..enjoy read it.. =)


"Don't walk in front of me, I may not follow.
Don't walk behind me, I may not lead.
Walk beside me and be my friend." 
- Albert Camus 

"A hug is worth a thousand words. A friend is worth more."
- Sent by Jasmine Fitzwilliam

"Friends are the most important ingredient in this recipe of life." 

"The love of my life is the love between friends."

"Your friend is the man who knows all about you, and still likes you." 

"To be depressed is to be lonely; to have a friend is to be happy..." 

"I can trust my friends. These people force me to examine, encourage me to grow." 

okay cukup la ni kot..actually banyak lagi..ada yang tak ingat..ada yang panjang..hehe..to all my friend..I LOVE YOU SO MUCH ! THANKS FOR BEING MY FRIENDS..FRIEND FOREVER..





















No comments:

Post a Comment