Sunday, 10 June 2012

holiday!

okay..now continue with new story..hehe..holiday?hehe..yup..holiday or malay dia bercuti..but not with my family..with my friends..takde la jauh pun..just kat Port Dickson je..bukan macam Princess I punya holiday..kat Kota Kinabalu..hehe..actually aku tak jadi pergi sebab ada kelas..tapi bila tengok member-2 semua berharap aku pergi..so aku ponteng kelas..haha..suka hati aku je..so selasa petang..gerak pergi sana..ride to P.D konon nya..sekali baru sampai Jasin motor aku problem..haih..trouble betul la..haha..da siap betul kan..teruskan perjalanan..and sampai sana lebih kurang pukul 9 lebih..lepak-2 makan kejap..then pergi ke tempat penginapan..tak ingat apa nama apartment tu..haha..dekat dengan pantai..kitorang masuk apartment tu lebih kurang pukul 12 lebih..ada swimming pool and pukul 1 pagi duduk dalam swimming pool..kena plak angin laut..menggigil badan..haha..tahu si Princess I memang kena bebel la aku..haha..then lepas berendam tu..da salin semua siap..aku duduk sorang-2 tengok pantai..ingat kat si Princess I..rindu dia sangat-2..tahu dia suka tengok laut..hurmm..I Miss You dear..then esok nya pagi-2 da bangun..mandi laut plak..haha..tak puas mandi laut..sambung kat pool balik..kata holiday kan..so bercuti sepuas nya..dalam pukul 2 lepas lunch..bertolak ke Melaka plak..pusing-2 and main bowling apa semua..da puas badan pun da penat..baru la bertolak balik tangkak..dalam pukul 11 malam baru sampai rumah balik..even penat..tapi seronok and puas berjalan dengan korang semua..thanks Faizal,Ayu,Ida,Wan,Klin,Abu,Adin,Gemok,Jepun,Kudung,Mama,Ajim,Hada,Kak Fitry,Wak Nong,Apit,Angah,Myrul,Ami,Pami dan semua la..takut ada yang tertinggal..sorry la ye..ramai sangat.. :)

me as a marshall.. ^^

 dari kiri : wan,jepun,abu and tengik..

 ni si kecik yang selalu kena buli dengan aku.. XD

 ni la mamat hensem tu..haha..its me !

 ni model free untuk motor aku..haha.. :p

No comments:

Post a Comment